Hűségprogram

WINELIFE Pincészet

Kiemelt partnerünk a Soproni borvidéken

2011-es megalakulása óta a soproni régióban, a Fertő - tájon található Winelife pincészetben a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisát maguk végzik a lehető legmagasabb színvonalon. Nem kötnek kompromisszumot, ha minőségről van szó, ezért is választottuk a Winelife pincészetet kiemelt partnerünknek mind a vendéglátás, mind a programkínálat tekintetében. Különös figyelmet fordítanak a kiváló alapanyag termesztésére, amit a szőlőtőkék megfelelő alacsony terhelésével, és a gondos gazda alapos, ápoló munkájával érnek el. De ugyanez igaz az általunk kínált borkóstolókra, gasztronómiai programokra is, melyeket csomagkínálatunkba beemeltünk.

A Fertő – tájon megtalálhatóak az egymástól éghajlatában és élővilágában egyaránt jelentősen eltérő geográfiai és biogeográfiai elemek. Ez a sokszínűség, a biodiverzitás igen kis területen megmutatkozó rendkívüli változatossága Európában egyedülálló, mely boraik eszenciáját is adja. Szobáinkban 2022-ben a ház boraként a Winelife Pince olaszrizlingje várja vendégeinket ajándék meglepetésként a minibárban, és éttermünk borkínálatát is színesíti szortimentjük.

WINELIFE Pincészet Fertőrákos
Borász: Linzer Sámuel
Tulajdonos: Hajdu Tamás

Tovább a Winelife weboldalára »

Élmények

Akár aktív pihenésre, akár wellness kikapcsolódásra érkezik hozzánk a környék számos különleges programot kínál. Sopron történelmi belvárosa, Fertőd, Nagycenk, a Fertőrákosi Barlangszínház és Bécs is 20 - 60 km távolságon belül található.

Wellness

A Hotel HegiQ tőszomszédságában lévő SÁ-RA termálfürdő wellness és gyógymedencéivel várja a rekreációra érkező Vendégeinket, de szállodánk saját finn szaunát, infra szaunát, jakuzzit, jégkását biztosító wellness részleggel is rendelkezik.

Gasztronómia

A környék számos borkóstolási és egyéb kiváló gasztronómiai lehetőséget is kínál a kalandozni vágyóknak. Vendégeink bőséges büféreggelit és 4 fogásos vacsorát fogyaszthatnak éttermünkben, délutánonként pedig kávét és napi süteményt biztosítunk.

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljön a kedvezményes foglalási és egyéb lehetőségekről!

Feliratkozás

Partnereink