Hűségprogram

A-Z tájékoztató

A-tól Z-ig

Nemzetközi használatra alkalmas adapter a recepción igényelhető.
Szállodánk közösségi terei akadálymentesítettek, és a földszinten 1 db mozgássérültek számára alkalmas szobával rendelkezünk.
Az ágyneműk cseréje 3 éjszakánként történik, de ettől gyakoribb cserére is van lehetőség. Kérjük jelezze a recepción.
Szállodánk földszintjén található, s naponta 06.30-22.30 között várja Vendégeit.
A cipőtisztító gép a lobbyban elérhető, illetve cipőtisztító kendő a recepción kérhető.
Csomagszállításra vonatkozó igényét kérjük jelezze a recepción. Csomagszállítást segítő kocsi pedig ugyanott igényelhető.
A csomagok megőrzésére a recepció mögötti csomagszobában van lehetőség. Kérje recepciós kollégáink segítségét.
Sérülés esetén a recepciós kollégáink segítenek az ellátásban, valamint elsősegély doboz is ugyanitt található.
Szállodánk nem dohányzó, ezért kérjük ne gyújtson rá a szálloda belső tereiben, a szobában és a szoba erkélyén sem. Felhívjuk figyelmét, hogy a dohányzás beindíthatja a tűzjelző rendszert. Dohányzás esetén 100 EUR-t számítunk fel. Dohányozni csak az erre a célra kijelölt helyen a főbejárattól 5m -re lehetséges.
Elutazás napján a szoba 10.00-ig áll rendelkezésre. Amennyiben későbbi időpontban szeretne elutazni, kérjük jelezze a szálloda recepcióján, s ezt a foglaltság függvényében felár ellenében tudjuk lehetővé tenni.
Esernyőt a recepción tud kölcsönözni, amit kérünk visszaérkezés után leadni.
Amennyiben Ön ébresztést szeretne, telefonos ébresztést igényelhet a recepción.
Minden kedves Vendégünk étkezési igényét igyekszünk kielégíteni, így amennyiben bármely speciális étkezést igényel, kérje éttermi kollégáink segítségét, de a legjobb, ha már foglaláskor jelzi ezt számunkra.
Szállodánk étterme minden nap 06.30-22.30 között várja szolgáltatásaival Vendégeit.
Étlap-itallap a recepción elérhető.
Fénymásolásra, nyomtatásra térítés ellenében van lehetőség, kérje recepciós kollégáink segítségét. A szolgáltatásra kollégáink személyes jelenléte nélkül, diszkréten is lehetősége van Vendégeinknek.
Szállodánk csomagárai minden esetben tartalmazzák a napi fürdőbelépési lehetőséget a SÁ-RA Termálfürdő és strand területére. Az igénybevételhez a szobakártya minden esetben szükséges, mert a fürdő felé vezető fotocellás ajtó azzal működtethető.
Készpénz, MasterCard, Cirrus Maestro, Visa, SZÉP-kártya (OTP, MKB, K&H).
A szobai bekészítés része a fürdőköpeny. Kérjük jelezze érkezéskor, ha méretben nem megfelelő, s akkor kicseréljük azt. Hosszabb tartózkodás esetén hetente cseréljük a köntöst, de ettől gyakoribb cserére is van lehetőség térítés ellenében.
Minden fürdőszobánk hajszárítóval felszerelt, s a wellness területén is található.
Szállodánk nem fogad háziállatot.
Vezeték nélküli internet a szálloda teljes területén ingyenesen elérhető. WIFI jelszó nélkül hozzáférhető HegiQGuest-re csatlakozva.
Programajánló szórólapok, aktuális környékbeli lehetőségekről információ a recepción található, ill. a lobbyban elhelyezett képernyőn olvasható.
A szobai bekészítés része, de a recepción továbbiak vásárolhatóak.
A szálloda saját wellness részlegén két jakuzzi medence vehető igénybe 07.00-19.00 között korlátlanul. Kérjük használat előtt a zuhanyzó igénybevételét. Előzetes időpontegyeztetéssel, térítés ellenében privát jakuzziként 19.00-tól igényelhető. Szabad időpontokról a recepció ad felvilágosítást.
Kerékpár bérlésére térítés ellenében van lehetőség. Igényét kérjük jelezze a recepción.
A kulcskártya alkalmas a szobai ajtó, a parkoló sorompó, és mindkét földszinti bejárat nyitására. Elvesztése esetén 2.000,-Ft felárat számolunk fel.
Minden szoba egyedileg szabályozható, azonban központilag vezérelt klímaberendezéssel rendelkezik. A szobában található fali kezelő segítségével tudja változtatni a hőmérsékletet. Ha Ön ki akarja kapcsolni a szobai légkondicionálást, kérjük állítsa magasabb hőmérsékletre/ van lehetőség annak kikapcsolására is. Amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, kérjük a szobai nyílászárót tartsa csukott állapotban, ellenkező esetben a hűtés automatikusan kikapcsol. Működéssel kapcsolatos kérdés esetén, kérjük forduljon a recepcióhoz.
A masszázsokkal kapcsolatos tájékoztatás és időpont egyeztetésben kérje recepciós kollégáink segítségét.
Minden szobában található minibár, melyben az érkezéskor szénsavas, szénsavmentes vizet és a Hotel HEGIQ borát találja, s ez minden esetben a csomagár része. Fogyassza egészséggel! További italfelkészítést térítés ellenében a recepción igényelhet.
Igényét kérjük a recepción jelezze. Az árlista és a mosatási zsák a szobai szekrényben található. A szolgáltatás hétfőtől péntekig vehető igénybe.
Amennyiben a szobában műszaki problémát észlel, kérjük jelezze a recepción.
A wellness medencetérből megközelíthető.
Recepciós kollégáink készséggel segítenek, vagy adnak információt az ügyeletről.
Térítés ellenében a recepción igényelhető.
Vendégeink számára a szálloda parkolója térítésmentesen vehető igénybe, melynek sorompójához befelé menet a szobakártya szükséges, míg kifelé automatikusan nyílik.
A szobai szekrényben pléd található, míg ha további párnára vagy takaróra lenne szüksége, kérjük forduljon a recepcióhoz. Különböző párna igényelhető: -gyapjú, antiallergén.
Az előre programozott rádiók listáját megtalálja a hotel TV-n.
A csomagár minden esetben tartalmazza a büféreggelit, mely 07:30-11:30 között vehető igénybe az étteremben. Kérésre az Ön reggelijét a szobájában szolgáljuk fel, szervízdíj ellenében. Erre vonatkozó igényét előző este 20 óráig kérjük a recepción jelezze.
Korai utazás esetén kérésre a reggeli helyett hidegcsomagot biztosítunk, melyet az elutazást megelőző napon 20.00-ig igényelhet a recepción.
Minden nap 6:00-22:00 óráig áll a Vendégek rendelkezésére, 22:00 és 6:00 óra között ügyelet érhető el. A telefonon található recepció hívó gombbal elérheti a portát. Szállodai szobát az 1-es szám és a kívánt szobaszám tárcsázásával tudja elérni.
A wellness részlegen az alkalmankénti szaunázáshoz szauna lepedőt biztosítunk, melyet használat után kérünk a szaunatér bejáratánál elhelyezett tartóba bedobni.
Wellness részlegünk finn szaunával, infra szaunával és jégkásával felszerelt, melyet vendégeink 07.00-19.00 között korlátlanul használhatnak. 19.00 után privát igénybevétel külön térítés ellenében igényelhető. A szabad időpontokról a recepció ad felvilágosítást.
Minden szoba szekrényében megtalálható. Szállodánk csak a széfben elhelyezett értéktárgyakért vállal felelősséget.
Naponta 06:30-22:30 között vehető igénybe térítés ellenében. 6:30-11:30-ig a reggeli választékából igényelhető, majd ezt követően a szobaszervíz á la cart étlap alapján választható, melyet a szobában elhelyezett QR kód alapján tud megjeleníteni telefonján, vagy okos eszközén.
A napi takarítást 09.00-14.00 között végezzük. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy ez idő alatt zavarjuk, úgy kérjük használja az erre a célra szolgáló, kilincsre akasztható „Ne zavarjanak” táblát.
Amennyiben elutazást követően a szobában felejtett valamit, úgy azt ( kivétel élelmiszer ) 3 hónapig megőrizzük Önnek. Ilyen esetben a szálloda recepcióján érdeklődjön.
A szálloda recepcióján rendelhető térítés ellenében.
A telefonon található recepció hívó gombbal elérheti a portát. Szállodai szobát az 1-es szám és a kívánt szobaszám tárcsázásával tudja elérni.
Kérje recepciós kollégáink segítségét.
Magyar, német, osztrák, cseh televízió adók és magyar rádióadók elérhetőek.
A szálloda recepcióján térítés ellenében kérhető borotva, tusfürdő, fogkefe, fogkrém…
Térítés ellenében igényelhető, melyről bővebb felvilágosítással a recepció szolgál.
Legyen Ön is törzsvendégünk! A részletekről érdeklődjön a recepción.
Személyenként egy kis törölköző és egy fürdőlepedő kerül a szobába bekészítésre, melyet a napi takarításkor cserélünk, amennyiben a textília földre helyezésével jelzi ez irányú igényét. Amennyiben a bekészített fürdőköntöst és színes strand törölközőt is cserélni szeretné, úgy kérjük jelezze ezt recepciós kollégánknak.
Varrókészlet a recepción igényelhető.
A szobában a bejárati ajtón elhelyezett menekülési útvonal szerint.
Vendégeink korlátlanul használhatják 07.00-19.00 között. 2 db jakuzzi medence, finn szauna, infra szauna és jégkása, valamint beltéri és kültéri pihenő érhető el. 19.00 után térítés ellenében privát használatra is igényelhető. Szabad időpontokról a recepció ad felvilágosítást.

Élmények

Akár aktív pihenésre, akár wellness kikapcsolódásra érkezik hozzánk a környék számos különleges programot kínál. Sopron történelmi belvárosa, Fertőd, Nagycenk, a Fertőrákosi Barlangszínház és Bécs is 20 - 60 km távolságon belül található.

Wellness

A Hotel HegiQ tőszomszédságában lévő SÁ-RA termálfürdő wellness és gyógymedencéivel várja a rekreációra érkező Vendégeinket, de szállodánk saját finn szaunát, infra szaunát, jakuzzit, jégkását biztosító wellness részleggel is rendelkezik.

Gasztronómia

A környék számos borkóstolási és egyéb kiváló gasztronómiai lehetőséget is kínál a kalandozni vágyóknak. Vendégeink bőséges büféreggelit és 4 fogásos vacsorát fogyaszthatnak éttermünkben, délutánonként pedig kávét és napi süteményt biztosítunk.

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljön a kedvezményes foglalási és egyéb lehetőségekről!

Feliratkozás

Partnereink