Hűségprogram

Fertő-Hanság Nemzeti Park

Stratégiai együttműködésben a Fertő-Hanság Nemzeti Parkkal a Fertő-táj értékeinek megismertetéséért

A Fertő-Hanság Nemzeti Park a Győr-Moson-Sopron megye országos jelentőségű, kiemelkedően értékes növény és állatvilágát magába foglaló természetvédelmi terület gazdája, amelynek magva a legnyugatibb eurázsiai sztyepptó, a Fertő. Kiemelten fontosnak tartjuk a Fertő-táj természeti kincseinek megismertetését vendégeikkel, és mivel a Fertő-Hanság Nemzeti Park számos remek Ökoturisztikai programot kínál, ezért örömünkre szolgál, hogy stratégiai partnerséget alakíthattunk ki az Igazgatósággal. Több aktív sportolási és kikapcsolódási programjukat építjük be csomagajánlatainkba, ezzel is elősegítve azok népszerűsítését. Bízunk benne, hogy a térség első négycsillagos szállodájaként a HOTEL HegiQ is hozzájárulhat ahhoz, hogy minőségi szálláshelyet biztosítson a  Fertő-Hanság Nemzeti Park által szervezett szakmai programok résztvevőinek.

Tovább a Fertő-Hanság Nemzeti Park weboldalára »

Élmények

Akár aktív pihenésre, akár wellness kikapcsolódásra érkezik hozzánk a környék számos különleges programot kínál. Sopron történelmi belvárosa, Fertőd, Nagycenk, a Fertőrákosi Barlangszínház és Bécs is 20 - 60 km távolságon belül található.

Wellness

A Hotel HegiQ tőszomszédságában lévő SÁ-RA termálfürdő wellness és gyógymedencéivel várja a rekreációra érkező Vendégeinket, de szállodánk saját finn szaunát, infra szaunát, jakuzzit, jégkását biztosító wellness részleggel is rendelkezik.

Gasztronómia

A környék számos borkóstolási és egyéb kiváló gasztronómiai lehetőséget is kínál a kalandozni vágyóknak. Vendégeink bőséges büféreggelit és 4 fogásos vacsorát fogyaszthatnak éttermünkben, délutánonként pedig kávét és napi süteményt biztosítunk.

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljön a kedvezményes foglalási és egyéb lehetőségekről!

Feliratkozás

Partnereink