Hűségprogram

Hotel HegiQ Hűségprogram

Elindult a hegykői Hotel HegiQ**** egyedi és előnyökkel gazdad Hűségprogramja.

Rendszeresen visszatérő vendégeink hűségét törzsvendégprogramunk keretében szeretnénk megköszönni és jutalmazni!

Hűségprogramunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 2.000 bónuszponttal jutalmazzuk.
 • Legközelebbi foglalását 5% kedvezménnyel teheti meg.
 • Pontjait már az első foglalásnál beválthatja.
 • Foglalásai után a jövőben extra pontokat írunk jóvá, melyeket kedvezményekre válthat következő foglalásánál.
 • Bónusz hűségpont gyűjtési lehetőségek – Hívja meg a programba barátait, ismerőseit, hisz jutalom jár érte!

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Könnyedén kezelhető, személyes profil.
 • Kizárólag törzsvendégek számára elérhető speciális ajánlatok.
 • Egyszerűen követheti meglévő foglalásait.
 • Hűségpontok beváltásával szintenként eltérő, akár 10%-os kedvezmény a lefoglalt ajánlat árából.
 • Extra szolgáltatások, mint VIP szobai bekészítés, ajándék esti wellness használat

Hogyan lehetek csapattag?

Nincs más dolga, mint regisztrálni és élvezni a kedvezményeket!

A regisztráció mindössze pár kattintás megejthető és néhány adat megadását igényli csak.  

Regisztráció után emailes megerősítés is szükséges. 

Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes. Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti.

Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja. 

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Regisztráljon október 30-ig törzsvendég programunkba, és az alap 2.000 pont mellé, most 5.000 extra pontot adunk ajándékba. 

A 7.000 pontot akár már az első foglalásnál felhasználhatja.

Az extra 5.000 pont érvényessége a regisztrációtól számított 30 nap. 

Tag leszek

A Hotel HegiQ Hűségprogram szintjei:

Basic
A Basic tagság feltétele
A Basic tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 3% kedvezményt kap!
Silver
A Silver tagság feltétele
4 éjszaka
eltöltése
és
2 foglalás
megléte
és
100.000 Ft
elköltése
A Silver tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!
Gold
A Gold tagság feltétele
10 éjszaka
eltöltése
és
5 foglalás
megléte
és
300.000 Ft
elköltése
A Gold tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 5%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 5%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 7% kedvezményt kap!
 • Érkezéskor welcome pezsgő
 • Ajándék esti wellness használat (22 óráig)
VIP
A VIP tagság feltétele
20 éjszaka
eltöltése
és
10 foglalás
megléte
és
800.000 Ft
elköltése
A VIP tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 10%-ig használhatja fel pontjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 pontot! A következő foglalása értékének 10%-át jóváírjuk pontok formájában!
Megszerzett pontjai 1 forintot érnek!
Foglalása végösszegéből 10% kedvezményt kap!
 • Térítésmentes korai érkezés és késői távozás (foglaltság függvényében, előre egyeztetve) 
 • Érkezéskor welcome pezsgő
 • Ajándék esti wellness használat (22 óráig)

Gyakori kérdések

Természetesen. Törzsvendég programunkba mindenki regisztrálhat, aki szeretne kedvezményesen pihenni nálunk, illetve szeretné a program további előnyeit élvezni a jövőben. A csatlakozás mindössze egy regisztrációhoz kötött. Regisztrációt követően minden törzsvendég a basic szintre kerül, ahogy már részesülhet is a szinthez tartozó 5% kedvezményből. Egyéb feltétel teljesítésére (eltöltött éjszaka szám, elköltött összeg...stb) nincs szükség.

Minden tagunknak biztosítunk az adott törzsvendég szintnek megfelelő mértékű kedvezményt közvetlenül a szálloda weboldalán keresztül történő foglalásokból, mely azonnal levonásra is kerül a foglalási folyamatban. A regisztráció mellett bizonyos adatok (személyes, számlázási...) megadásért szerzett, valamint a foglalások után járó és jóváírt pontokat a Silver szinten a foglalásai során fel is használhatja, azaz kedvezményre válthatja.

A regisztrációra ilyen esetben is szükség van, így kérjük, ebben az esetben is regisztráljon, hiszen Önt kiváltképp megilleti a törzsvendégeinknek járó regisztrációs bónuszpont.

Szállodánk hűségprogramját azért hoztuk létre, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkban 4 szintet különböztetünk meg:

Regisztrációs Basic szint - Silver szint - Gold szint - VIP szint

Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs Basic szinthez semmilyen feltétel teljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz, éjszakaszámhoz és költéshez kötött.

A törzsvendég pontokat a regisztráció utáni első foglalástól gyűjtheti. A regisztráció előtt foglalások pontjait nincs módunk jóvá írni rendszerünkben.

Regisztrált törzsvendégeinknek pontokat írunk jóvá tartózkodásuk után (maximum 3 szoba után). A gyűjtött pontokat abban az esetben kaphatja meg, ha Ön a szálloda saját foglalási felületén vagy közvetlenül a szállodában tette meg a szobafoglalást. A pontok az előre rendelt szolgáltatások után járnak, tehát a visszaigazolt végösszeg tekinthető a jóváírás alapjának, melyek elutazásuk után aktiválódnak.

A törzsvendég programhoz való csatlakozás mindenféle kötelezettségtől mentes, mindössze egy regisztrációhoz kötött (név, e-mail cím és regisztráció megerősítés szükséges hozzá). A program szintjeinek előnyeit ezen az oldalon a szintek leírásánál olvashatja. FONTOS, hogy a szintekhez tartozó kedvezményeket abban az esetben érvényesíti a szobafoglalási és ajánlatadó rendszerünk, amennyiben a regisztráció megerősített státuszú valamint a foglalás és ajánlatkérés során a törzsvendég be van jelentkezve a saját törzsvendég felhasználói profiljába.

A regisztrációért, adatmegadásért, ismerősök meghívásáért járó és a foglalások során szerzett, jóváírt pontok a megszerzéstől számított 1 évig érvényesek. Lejárat előtt a program e-mailben értesítést küld, hogy hamarosan lejáró pontokkal rendelkezik, így ezek felhasználására már nincs sok idő.

Szobafoglalás esetén kérjük lépjen be szállodánk weboldalára saját felhasználónevével és jelszavával. Amennyiben így indít kalkulációt, a rendszer automatikusan felajánlja a lehetőséget, hogy a lehetséges pont mennyiséget levonja a végösszegből. 

A foglalás során szerzett pontok első körben feltételes pontként jelennek meg a felhasználói fiókban, felhasználható pontokká a foglalás leutazását követően válnak. Amennyiben egy foglalás során történik pontbeváltás, így a foglalás kedvezményesen történt, de a foglalás valamilyen oknál fogva lemondásra kerül, akkor a szálloda a törzsvendég számára a foglalás során felhasznált pontokat visszaadja, a feltételes pontokat pedig törli.

A szintekhez tartozó kedvezmények, a szerzett pontok beválthatósága maximalizálva van, valamint egy foglalás során a kedvezmények és a pontok kizárólag egy felhasználótól vonhatók le és válthatók be, így célszerű családonként egy főnek regisztrálni. Javasoljuk, hogy az a családtag regisztráljon, aki általában a foglalást koordinálja és felhasználói fiókot is "kezeli".

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljön a kedvezményes foglalási és egyéb lehetőségekről!

Feliratkozás

Partnereink