Hűségprogram

Fertő-táj Túra

 

Ha egy igazán felejthetetlen élményre vágyik, melyet még évek múlva is emleget a családdal, a barátokkal, akkor keljen útra egy igazi szakértővel, Tislér Diánával és fedezzék fel együtt a Fertő-táj, a Hanság és a Lajta-hegység természeti csodáit!

Partnerünk természetvédelmi mérnökként és túravezetőként a természet, az élővilág szerelmese. Munkája során már több mint 5000 túrázónak adta át a természet-szeretetének élményét.

Diána egyik célja, hogy megmutassa azt a tengernyi látnivalót kiváló KOWA távcsöveivel és egyéb eszközeivel, melyet a természet néha elrejt a szemünk elől: a madarak, a növények és a rovarok gazdag élővilágát, a pirkadat varázsát, mely minden évszakban más arcát mutatja.

A Fertő tó vidéke mindig is a különböző kultúrák találkozási helye volt, változatos élővilágával és a Hanság láperdeivel még a rómaiakat is ámulatba ejtette. A Fertő tavat ugyan átszeli a határ láthatatlan vonala, a túrák során azonban a természet bebizonyítja, hogy az emberek által húzott vonalak számára semmit sem jelentenek, szinte „nevetve” átlép rajta. Így Diána nem csak itthon, de Ausztriában is vezeti egyéni, családi vagy csoportos túráit, amelyek során testközelből mutatja be ezt a varázslatos vidéket, melyet gyalogosan, kerékpárral vagy akár hangulatos lovaskocsin is bejárhatnak a kirándulni vágyók.

Tovább Tislér Diána weboldalára »

Élmények

Akár aktív pihenésre, akár wellness kikapcsolódásra érkezik hozzánk a környék számos különleges programot kínál. Sopron történelmi belvárosa, Fertőd, Nagycenk, a Fertőrákosi Barlangszínház és Bécs is 20 - 60 km távolságon belül található.

Wellness

A Hotel HegiQ tőszomszédságában lévő SÁ-RA termálfürdő wellness és gyógymedencéivel várja a rekreációra érkező Vendégeinket, de szállodánk saját finn szaunát, infra szaunát, jakuzzit, jégkását biztosító wellness részleggel is rendelkezik.

Gasztronómia

A környék számos borkóstolási és egyéb kiváló gasztronómiai lehetőséget is kínál a kalandozni vágyóknak. Vendégeink bőséges büféreggelit és 4 fogásos vacsorát fogyaszthatnak éttermünkben, délutánonként pedig kávét és napi süteményt biztosítunk.

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesüljön a kedvezményes foglalási és egyéb lehetőségekről!

Feliratkozás

Partnereink